Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Basic

Downloads

Functionaliteit!
Het basic windscherm van Haco is het standaard model uit de complete serie van Haco windschermen. Het is een windscherm dat uitermate geschikt is voor tuin of terras en daarnaast goed betaalbaar is.
Kwaliteit!
De kwaliteit van deze schermen komen overeen met de Prof Line schermen van Haco. Ze beschikken over een gepoedercoat aluminium raamwerk en zijn voorzien van 5 mm gehard veiligheidsglas.
Uitvoeringen
Het scherm is leverbaar in de maat 760 x 1500 mm (BxH) en in de maat 1170 x 1500 mm (BxH). De kleur is antraciet RAL 9008 (structuurlak). Deels voor gemonteerd en eenvoudig af te monteren. Verkrijgbaar met steunen t.b.v. in- of op de grond montage. Uit voorraad leverbaar.
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment markiezen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!
basic windscherm 01
basic windscherm 02
verrijdbaar windscherm 01
verrijdbaar windscherm 03