Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Regelbaar

Downloads

Draaibare lamellen!
Het frame voor het HunterDouglas® regelbaar systeem is voorzien van sterke, rechthoekige geëxtrudeerde aluminiumprofielen. De horizontale profielen bovenaan en onderaan zijn extra stijf om het scherm de nodige stabiliteit te geven. Het regelbare systeem is leverbaar met twee verschillende lameltypes. Beide lameltypes zijn 120° draaibaar: van 30° open tot geheel gesloten. Alle lamellen worden bevestigd in de verticale profielen en bewegen gelijktijdig.
Uitvoeringen
De in een aluminium frame gemonteerde lamellen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen waarvan 1 in aluminium en 1 in hout. Het systeem omvat ook boven- en onderrails, geleiders en de vereiste bevestigingsmiddelen. Diverse montagebeugels vergemakkelijken de installatie.
Oppervlaktebehandeling
De aluminium kaders en lamellen kunnen worden geanodiseerd of worden voorzien van een poedercoating in een ruime keuze aan kleuren. Western Red Ceder hout is een duurzame houtsoort die onbehandeld of geolied kan worden toegepast.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment schuifschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in onze showroom!
schuifscherm regelbaar
schuifscherm 10
schuifscherm 07
schuifscherm 02