Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Slimline

Downloads

Slank voorkomen!
Het frame van het HunterDouglas® Slimline-systeem heeft een slank voorkomen dankzij de ranke profielen uit geëxtrudeerd aluminium met afgeronde randen. Leverbaar met vijf verschillende lamelvormen, telkens bevestigd in het verticale profiel, zodat de bevestiging aan de buitenzijde onzichtbaar is.
Uitvoeringen
De in een aluminium frame gemonteerde lamellen zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen waarvan 4 in aluminium en 1 in hout. Het systeem omvat ook boven- en onderrails, geleiders en de vereiste bevestigingsmiddelen. Diverse montagebeugels vergemakkelijken de installatie. Mogelijke niet-standaard materialen als vulling van de frames zijn: strekmetaal, glas, glasvezeldoek en geperforeerde plaat.
Oppervlaktebehandeling
De aluminium kaders en lamellen kunnen worden geanodiseerd of worden voorzien van een poedercoating in een ruime keuze aan kleuren. Western Red Ceder hout is een duurzame houtsoort die onbehandeld of geolied kan worden toegepast.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment schuifschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in onze showroom!
schuifscherm slimline
schuifscherm 01
schuifscherm 02
schuifscherm 04