Weinor textieldaken

Downloads

Zonwering voor veeleisende gevels!
Textieldaken van Weinor komen in twee modellen met vele mogelijkheden. De Plaza Home, welke een design award heeft gewonnen, en de Plaza Pro, wat de xl-versie is van de Plaza home. Deze laatste is uitermate geschikt voor professionele doeleinden.
Technische highlights
Beide modellen bieden een keuze uit 155 doekdessins en 56 standaard framekleuren. Regenbescherming vanaf een hoek van 14°. De optionele LED-verlichting middels een LED-lichtlijst zorgt ervoor dat men nog langer van het terras geniet met een aangenaam warmwit licht. De slimme mechaniek zorgt voor een permanent strak doek, zelfs bij harde wind. Bliksemsnel reageren de veren in het uitvalprofiel op wind en zorgen zo voor spanning.
Modellen
Plaza Home: Rechtlijnig en puur in zijn functie: de uitschuifbare textiele terrasoverkapping weinor Plaza Home biedt met de solide staander-constructie betrouwbare zonwering op plaatsen met meer wind. En de Plaza Home Sunset variant beschermt ook tegen een laagstaande zon. De solide constructie van de staanders maken de bevestiging aan veeleisende gevels en de beschaduwing van grote oppervlakten mogelijk. Daardoor is deze een echt alternatief voor het knikarmscherm. Het gepatenteerde Weinor loopwerk overtuigt met het licht in- en uitschuiven, geluidloos en nauwkeurig. De rollen lopen met bijzonder weinig weerstand in het transportprofiel.
Plaza Pro: De Plaza Pro is de XL-versie van de Plaza Home. De extra gepatenteerde dwarsdrager zorgt voor hoge windstabiliteit en een strak doek. Daardoor is de textiele terrasoverkapping uitermate geschikt voor een gepaste privésfeer en de gastronomie. De installatie is gebaseerd op de onderconstructie van de Weinor Terrazza terrasoverkapping in combinatie met de WGM 2020 serrezonnescherm, voor een perfecte doekstand en extreme wind-stabiliteit, ook bij grote afmetingen. Vanaf een hoek van 14° zorgt de Plaza Pro voor betrouwbare regenbescherming. Uit te breiden met glazen wanden of verticale zonwering VertiTex voor een nog betere weerbescherming!
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment textieldaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
textieldak 01
textieldak 02
textieldak 03
textieldak 04
textieldak 05
textieldak 06
textieldak 07
witvlak