Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Windvaste screens

Downloads

Veelzijdige zonwering!
Dankzij een ingenieus ritssysteem waarbij het doek vast zit in de geleider zijn onze windvaste screens geschikt voor windere situaties. Denk hierbij aan gebruik op grotere hoogtes en agrarische woongebieden. Het systeem voorkomt hinderlijk klapperen van doek en onderlat en zorgt dat het doek niet scheurt. 
Multifunctioneel!
Deze windvaste eigenschappen maken het screen ook geschikt als windwering. Windvaste screens worden nu vaak gebruikt in overkappingen of op balkons. Ze weren dan de (laagstaande) zon én de wind. Het voordeel van screendoek is dat het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft, maar toch vormt het een visuele barrière tussen het terras en de tuin. Voor mensen die het echte buitengevoel willen behouden bieden we nu transparante screens. Je hebt de keuze uit screens met transparant venster die ook nog gedeeltelijk de zon weren, of een volledig transparant screen met 100% doorzicht.
Kies voor kwaliteit!
Bij Jaleco-Havaro heeft u keuze uit windvaste screens van Renson. Kiest u voor een screen, dan kiest u voor jarenlang plezier. Zware kwaliteit aluminium, hoogwaardige poedercoating, de beste doeken en Somfy-motoren garanderen deze kwaliteit. Bovendien wordt het doek volledig opgerold in de gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen weer en wind. Zon en nieuwsgierige blikken worden buiten gehouden met screens. De screens lopen strak langs het raam en nemen nauwelijks ruimte in. Valt uw keuze op een screen van Renson, dan kiest u het eerste screen ter wereld dat werkelijk windvast is. Ook is dit screen in gesloten positie insectenwerend, door een eenvoudig principe waarbij het doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits.
Uitvoeringen
Renson: Fixscreen® is het technische hoogstandje op het vlak van comfort en gebruiksgemak, en omvat windvaste screens in diverse maten en uitvoeringen. Het uitgebreide gamma kleuren bij zowel doeken als profielen zorgt ervoor dat de Fixscreen® perfect past bij de architectuur van uw woning of bedrijf, wat automatisch leidt tot een aangename leef- en werksfeer. Alle gebruikte materialen voor de Fixscreen® zijn 100% corrosiebestendig. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van inox schroeven. De aluminium profielen bestaan uit een legering EN AW-6063 T66. Het is mogelijk om de profielen in elk gewenst kleur te moffelen.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment screens heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
windvaste screens 01
windvaste screens 02
windvaste screens 03
windvaste screens 04
windvaste screens 05
windvaste screens 06
windvaste screens 07
windvaste screens 08
windvaste screens 09
witvlak