Accessoires
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Accessoires

Bij de meeste producten die wij leveren, zijn diverse accessoires verkrijgbaar die bijdragen aan het echte buitengenieten. Denk hierbij aan heaters, verlichting, afstandbediening en zaken die het gebruik van de buitenruimte aangenamer maken.

 

Solamagic, innovatieve terrasverwarming
De D2 is een krachtige, premium donkerstraler met 2000W. Deze is bedoeld voor zowel gebruik in beschutte buitenruimten als bijverwarming in serres of paviljoens. De S1 is een nieuwe premium infraroodstraler die niet alleen aantrekkelijk is vanwege de verbeterde, niet verblindende verwarmingsbuis, maar ook door het eenvoudige snelmontagesysteem en de geïntegreerde inschakelstroombegrenzing. De Z1 is de nieuwe, innovatieve mobiele infraroodstraler die niet alleen aanspreekt door het moderne design, maar ook door de optimale veiligheid en perfecte warmte.
solamagic D2 solamagic S1 solamagic Z1 solamagic
Weinor, volledig terrascomfort
Weinor heeft vele intelligente accessoires rondom zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases ontwikkeld. Meer comfort door verlichting, verwarming en moderne hulpmiddelen zoals afstandbediening.
weinor heaters tempura quadra weinor led licht weinor biconnect
Renson, het hele jaar door genieten
Met de Beam van Renson heeft u een geïntegreerde systeem voor Heat & Sound, die eveneens apart verkrijgbaar is. Samen met geïntegreerde LED light-verlichting maakt u het geheel af en geniet u het hele jaar door.
renson Beam Beam Heat&Sound renson led licht renson LED light
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.