fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

Berry-kanteldeuren

Downloads

Meest verkocht!
De Berry-kanteldeur van Hörmann is de meest gekochte garagedeur in Europa. Duurtests onder reële voorwaarden zorgen voor geperfectioneerde serieproducten in Hörmann-kwaliteit. Dankzij uitstekende technische oplossingen en een kwaliteitsgarantie zonder compromissen krijgt u bij Hörmann 10 jaar garantie op alle Berry-kanteldeuren.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en aandrijvingconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een Hörmann-sectionaaldeur koopt.
Ruime keuze
Berry-kanteldeuren zijn er in vele uitvoeringen. Stalen deuren en massief houten deuren. Met verschillende motieven, kleuren en oppervlakken. Met beglazing of zonder. De verzinkte deurbladen zijn optimaal beschermd tegen weersinvloeden en corrosie. De stalen motieven zijn standaard verkrijgbaar in zeer voordelig verkeerswit, in 7 voordelige voorkeurkleuren en in ca. 200 kleuren volgens de RAL-kleurenwaaier. De deuren worden standaard voorzien van grondverf geleverd met dezelfde kleur aan binnen- en buitenzijde. Het kozijn is standaard verzinkt zonder grondverflaag verkrijgbaar of als optie in de kleur van de deur. Decograin, de uv-bestendige kunststoffoliebekleding aan de buitenzijde van het deurblad, combineert de voordelen van een garagedeur met stalen plaat met het origineelgetrouwe uiterlijk van het natuurlijke materiaal hout. Door de speciale oppervlaktebescherming blijft de deur lang mooi. Wij leveren het verzinkte kozijn bij deze deuren in een aan het decor aangepaste bruintint. Alle deurmotieven in het Softline-design worden standaard geleverd met een opliggende exclusieve houten bekleding op deurblad en kozijn. Desgewenst is het kozijn ook zonder houten bekleding leverbaar. Het zijdematte oppervlak van de deuren in het Softline-designe heeft een drievoudige kleurlaag en is daardoor lichtecht en weerbestendig. De deuromraming is voorzien van een polyester poedergrondlaag: wit bij witte en gekleurde deuren, terrabruin bij deuren met houtbeschermingslak.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment Berry-kanteldeuren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project.
Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
berry 01
berry 02
berry 03
berry 04
berry 05
berry 06
berry 07
berry 08
berry 09
berry 10