fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

BiSecur SmartHome
Comfortabel en veilig!
Met de innovatieve BiSecur SmartHometechnologie van Hörmann kunt u uw deuren en garagedeuren nog comfortabeler openen en sluiten. Op elk uur, dag en nacht, vanaf elke plaats over de hele wereld, heel gemakkelijk met uw smartphone of tablet. Via internet of thuisnetwerk stuurt de BiSecur-gateway de commando’s door naar de draadloze BiSecur-ontvanger of aandrijvingen. Bovendien is BiSecur SmartHome heel veilig, eenvoudig te bedienen en kan voor veel toepassingen in de woning worden uitgebreid, zoals bijv. voor verlichting of elektrische apparaten.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en aandrijvingconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een produkt van Hörmann koopt.
bisecure 01 bisecure 04 bisecure 05 bisecure 07
Perfect afgestemd
Alle BiSecur-aandrijvingen, -ontvangers en bedieningselementen zijn 100 % compatibel. Met een handzender of bijv. radiocodeschakelaar opent u comfortabel behalve uw garagedeur ook uw inrithek dat is voorzien van een Hörmannaandrijving, uw deuraandrijvingen of andere apparaten met BiSecur-ontvangers.
Advies nodig?
Onze adviseurs overtuigen u graag met deze technologie die u volledig nieuwe mogelijkheden biedt. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.