fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

Openslaand
Gemakkelijke toegang!
Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk en eenvoudig uit garage of bijgebouw halen. De garagedeuren van het type NT80-2 zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een openslaande garagedeur van Hörmann koopt.
openslaand 01 openslaand 02 openslaand 03 openslaand 04
Twee uitvoeringen
De openslaande deuren zijn er in twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. De tweevleugelige deuren hebben een aluminium omraming en zijn geïsoleerd door middel van paneelvullingen. Dit levert de nodige stevigheid en garandeert een lange levensduur. De openslaande garagedeuren NT80-2 van Hörmann worden inbouwklaar geleverd met profielcilinderinsteekslot, krukgarnituur met veiligheidsrozet aan de buitenkant en ovale rozet aan de binnenkant en driedimensioneel regelbare, onderhoudsvrije scharnieren. De NT 60-2 is verkrijgbaar als volledig gemonteerd deurelement. De buitenzijde van de panelen is verkrijgbaar in de 5 oppervlakken Woodgrain, Sandgrain, Silkgrain, Micrograin en Decograin (Decograin alleen bij NT 60-2 garagedeuren). Aan de binnenzijde hebben de panelen altijd een Stucco-dessin in de kleur RAL 9002.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons assortiment openslaande deuren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.