fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

Rollmatic
Universeel toepasbaar!
Roldeuren gaan verticaal open en vragen nauwelijks ruimte in de garage. Door hun constructieprincipes bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw geen rol. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondboog.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en aandrijvingconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een Hörmann-sectionaaldeur koopt.
rollmatic 02 rollmatic 07 rollmatic 06 rollmatic 05
Twee varianten
Bij de RollMatic-garageroldeur blijft het plafondgedeelte vrij en kan worden benut voor lampen of als extra opbergruimte. Voor inbouwsituaties met een kleine latei of kleine zijdelingse aanslagen is de RollMatic ook verkrijgbaar als buitenroldeur. De RollMatic OD-garagedeur overtuigt met een minimaal benodigde lateihoogte en is ideaal voor een renovatie wanneer er weinig ruimte is. Om ervoor te zorgen dat uw garagedeur optimaal bij de architectuur van uw woning past, bieden wij de RollMatic-roldeur en de RollMatic OD-garagedeur aan in diverse motieven. Voor een natuurlijk deuraanzicht kunt u kiezen uit een van de twee houtdecors van het Decograinof Decopaint-oppervlak. Voor een zeer hoogwaardig deuraanzicht is de nieuwe kleur Noir 2100 Sablé antraciet metallic heel geschikt. Of maak een keuze uit een van de 11 kleuren met dezelfde prijs – dat maakt de keuze niet direct gemakkelijker, maar zeker prettiger. En natuurlijk vindt u bij ons ook zijdeuren met hetzelfde aanzicht.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons assortiment RollMatic garagedeuren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.