fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

Sectionaaldeuren
Vele voordelen!
Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in elke garageopening worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en aandrijvingconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een Hörmann-sectionaaldeur koopt.
sectionaal 02 sectionaal 03 sectionaal 04 sectionaal 06
Ruime keuze
Ontwerp uw garagedeur helemaal naar uw eigen individuele wensen. Bij stalen sectionaaldeuren kunt u kiezen uit maximaal 4 oppervlakken, waarvan u de kleur kunt aanpassen aan het uiterlijk van uw woning. Of u maakt een keuze uit één van de 6 Decograin-decors met een natuurlijk houtkarakter of een elegant metallic-effect. Uw massief houten sectionaaldeur is verkrijgbaar in twee houtsoorten, die u met 8 kleuren beschermingslak individueel kunt vormgeven.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment sectionaaldeuren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.