fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

Zijdelings
Ruimtewonder!
Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties: Anders dan kantel- sectionaalen garageroldeuren gaat deze deurconstructie niet naar boven open, maar naar de zijkant. Dat is een bijzonder voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om dingen op te bergen (bijv. een surfplank), of wanneer het deurblad om constructieve redenen (schuin dak, lage latei, storende afvoerpijp) niet onder het plafond kan lopen of gemonteerd kan worden. De 42 mm dikke, met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen overtuigen door een zeer goede warmte-isolatie en geluiddemping evenals een hoge stabiliteit van het deurblad en een aangenaam rustige deurloop.
Goede naam!
Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het merk Hörmann tegenwoordig een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring in garagedeuren en aandrijvingconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de nummer 1 in Europa. Dat geeft u een goed gevoel wanneer u een Hörmann-sectionaaldeur koopt.
zijdelings 01 zijdelings 02 zijdelings 03 zijdelings 05
Ruime keuze
Vorm uw garagedeur helemaal naar uw eigen individuele wensen. U kunt kiezen uit maximaal 4 oppervlakken, die u qua kleur kunt aanpassen aan het uiterlijk van uw huis. Bovendien kunt u een keuze maken uit 15 voorkeurkleuren met dezelfde prijs, ca. 200 RAL-kleuren en 3 Decograin-decors. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw nieuwe deur, zijn de oppervlakken van onze deuren optimaal beschermd tegen roest. Verzinkt materiaal en een hoogwaardige polyestergrondlaag aan beide zijden van de deur laten de regen afparelen. Nieuw zijn Design-motieven met beglazing en roestvrijstalen applicaties.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment zijdelingse sectionaalgaragedeuren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.