fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Arnhem
Downloads


Flexibele toepassing!
Windscherm Arnhem is het perfecte windscherm als u op zoek bent naar een flexibele toepassing, waarbij u bij mooi weer gemakkelijk het bovenste deel van het windscherm naar beneden kunt kantelen. Uitgevoerd in solide aluminium profielen met poedercoating in gewenste RAL-kleur. Het windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u de keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of het fraaie composiet.
windscherm Arnhem 01 windscherm Arnhem 02 windscherm Arnhem 03 windscherm Arnhem 04
Uitvoeringen
Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm is voorzien van een robuust scharnier over de volle breedte van het windscherm om één van de panelen te kantelen. Tevens zijn de betreffende panelen van veiligheidsglas voorzien. In dichte stand is het te kantelen deel geborgd door twee stevige sloten. Deze kunt u natuurlijk met de bijgeleverde sleutel ontgrendelen. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!