fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

UpDown

Downloads

Flexibel!
Het perfecte windscherm als u op zoek bent naar een flexibele toepassing, waarbij u bij mooi weer gemakkelijk een deel van het windscherm naar beneden kunt schuiven. Uitgevoerd in solide aluminium profielen met poedercoating in gewenste RAL-kleur. Het bovenste deel van dit windscherm schuift door middel van een solide glijprofiel met afgeschermde gasveren over de volle hoogte van het scherm. In dichte stand is het bovenste deel geborgd.
Uitvoeringen
Het windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u de keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of het fraaie composiet, wel de uitstraling van hout maar het voordeel van onderhoudsvrij kunststof. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!
windscherm UpDown 01
windscherm UpDown 02
windscherm UpDown 03
windscherm UpDown 04