fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Renson lamellendaken
Downloads


Genieten van een optimaal comfort!
Renson biedt drie verschillende typen lamellendaken. De gepatenteerde lamellen van de Renson lamellendaken zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren.
lamellendak 01 lamellendak 02 lamellendak 03 lamellendak 04
Modellen
De Camarque: De Camarque is een volledig afsluitbare pergola met kantelbare lamellen. Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden; Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers. Een regen-en windsensor zorgen voor een extra gebruiksgemak. Windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin steeds behouden.  U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden. Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken, houten of aluminium lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout is weer helemaal terug en laat zich stijlvol combineren met andere materialen. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Camargue® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.
De Algarve: Dit is een Designvolle terrasoverkapping met kantelbare lamellen! Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. Aan de kwaliteit van afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels kunnen worden weggewerkt. De Algarve beschikt over dezelfde opties als de Camarque!
De Algarve Roof: Dit is een zonwerend dak met kantelbare lamellen integreerbaar in bestaande constructie. Deze eenvoudige en praktische dakstructuur met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. De Algarve beschikt over dezelfde opties als de Camarque!
lamellendak 05 lamellendak 06 lamellendak 07 lamellendak 08
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment lamellendaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.