fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Ittalum schuifdaken
Downloads


Volwaardig!
Het schuifdak is een volwaardige terrasoverkapping met als belangrijkste verschil dat het dak uit schuifbare panelen bestaat. Hierdoor kan het dak volledig geopend worden!
Uniek systeem
De schuifbare terrasoverkappingen van Ittalum zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 1/2, 2/3 of 3/4 delen open te schuiven is met een bedieningsstok. Hierdoor kunt u op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten en kunt u uw huis en de overkapping makkelijker schoonmaken en onderhouden. Ook de bovenverdieping en de goten blijven makkelijk schoon te houden, doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten kunt zetten. Een extra optie is een elektronisch aangedreven uitvoering bediend met een afstandbediening. Hiermee kunt u nog gemakkelijker uw dak open zetten wanneer het te warm geworden is.
schuifdak 01 schuifdak 02 schuifdak 03 schuifdak 04
Uitvoeringen
De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met polycarbonaat (helder, opaal of zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment schuifdaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.