fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Loggia
Downloads


Personaliseer je carport of terrasoverkapping
De Loggia® schuifpanelen zijn ideaal om je carport of terrasoverkapping te personaliseren. De Loggia schuifpanelen bieden oneindig veel mogelijkheden. Het vormvaste aluminium kader van de verschuifbare panelen kun je invullen met lamellen of een canvasdoek. Het schuifsysteem rust op een ondergeleider die kleine niveauverschillen tot 5 cm compenseert dankzij Flexguide plus.
Uitvoeringen
In de overkapping kun je onder meer kiezen tussen verschillende panelen met vaste, horizontale lamellen die onder een hoek in een aluminium frame gemonteerd zijn: Loggialu met aluminium lamellen, Loggialu Wooddesign met aluminium lamellen in houtlook of Loggiawood met lamellen uit echt cederhout. Deze drie types bestaan ook in de Privacy-uitvoering, waarbij je de lamellen manueel kan kantelen om inkijk en binnenvallend zonlicht naar wens te regelen.
schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia
Verder kun je voor je carport of terrasoverkapping met schuifdeuren ook kiezen voor Loggialu Plano, een aluminium frame met rechthoekige, vaste lamellen, of voor Loggialu Stirata, een vast paneel in een geweven structuur. Om je terrasoverkapping met schuifdeuren af te werken kun je eveneens opteren voor de verticale houten latjes van de Loggiawood Linea. Tot slot is er de Loggiascreen Canvas, volledig overspannen met een screendoek.
schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia
Toepassingen
Je kunt verschillende types overkapping van de panelen voorzien. Loggia schuifpanelen zijn mogelijk bij de Camargue, Camargue Skye, Algarve, Algarve Canvas, Lagune. Loggia Canvas schuifpanelen zijn mogelijk bij de Camargue, Camargue Skye, Lagune en Lapure.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment schuifpanelen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in onze showroom!