fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Terrasoverkappingen en tuinkamers
De juiste terrasoverkapping!
Terrasoverkappingen van Weinor overtuigen door een bijzonder elegant design als uit één stuk. De solide aluminium constructie geeft een beproefde veiligheid rondom. Ze worden gekenmerkt door hun uitstekende stabiliteit en lange levensduur. Basis van de belastbare constructie is de statische berekening door een gecertificeerd ingenieursbureau!
Wonderlijk toepasbaar
Een overkapping van Weinor biedt bescherming het hele jaar door. Er zijn verschillende dakvormen mogelijk en het geheel is uit te breiden met glazen wanden en deuren. Met de lichtlijst verlengt u het gebruik van uw terrasoverkapping tot ver in de avond. U heeft de keuze tussen aan de wand of aan de dakdragers gemonteerde lichtlijsten.
terrasoverkapping 01 terrasoverkapping 02 terrasoverkapping 03 terrasoverkapping 04
Drie basis dakvormen
Terrazza Originale: Terrasoverkapping zonder dakoverstek met geïntegreerde regengoot.
Terrazza Extra: Terrasoverkapping met dakoverstek en voorgehangen regengoot.
Terrazza Plus: Terrasoverkapping met dakoverstek en geïntegreerde regengoot.
Terrasoverkapping op maat?
Met de drie basis dakvormen, de verschillende soorten zijbeglazing en deuren, diverse uitbreidingen zoals zonwering, verlichting en verwarming, is er een veelvoud aan mogelijkheden om de perfecte overkapping voor uw wensen te verwezenlijken.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasoverkappingen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.