fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Boxtel
Downloads


Klassieke en sfeervol!
De klassieker onder de windschermen met een vrolijk maar sfeervol uiterlijk, uitvoering in solide aluminium profielen met poedercoating in gewenste RAL-kleur. Het scherm bestaat uit 1 onderpaneel en afhankelijk van de breedte kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 glasramen met ronde bovenzijde.
Uitvoeringen
Deze windschermen zijn samen te stellen met diverse combinaties van glas, aluminium of composiet, wel de uitstraling van hout maar het voordeel van onderhoudsvrij kunststof. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien. De schermen worden in- of op de grond gemonteerd.
windscherm boxtel 02 windscherm boxtel 03 verrijdbaar windscherm 01 verrijdbaar windscherm 04
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!