fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Florence

Downloads

Designtopper!
De designtopper onder de windschermen met een fraaie bloembak in combinatie met een solide glasplaat voor optimaal doorzicht. Door het plaatsen van planten en groen in de bloembakken heeft u met dit windscherm de mogelijkheid een natuurlijk beleving te creëren op uw terras.
Uitvoeringen
U heeft bij dit type windscherm keuze uit het fraaie composiet in verschillende kleuren. Composiet heeft de uitstraling van hout, maar is verder onderhoudsvrij. De basis bestaat uit een stevige gegalvaniseerde bodem. De binnenbak is van aluminium. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien.
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!
windscherm florence 01
windscherm florence 02
windscherm florence 03
windscherm florence 04
verrijdbaar windscherm 01
verrijdbaar windscherm 04