fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Rotterdam
Strakke vormgeving!
Dit windscherm is strak vormgegeven en heeft vele toepassingen. Dit windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of het fraaie composiet. Composiet geeft wel de uitstraling van hout, maar het voordeel van onderhoudsvrij kunststof.
Uitvoeringen
Uitvoering in solide aluminium profielen met poedercoating in gewenste RAL-kleur. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien.
windscherm Rotterdam 02 windscherm Rotterdam 02 windscherm Rotterdam 03 verrijdbaar windscherm 03
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!