fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Horizon
Dramatisch anders
Horizon terrasplanken zijn stoer en dramatisch, en bieden rijke kleuren, elegante vleugen en duidelijke nerfstructuren. De beschermlaag aan vier kanten zorgt voor superieure bestendigheid tegen vlekken en verkleuring, plus een geboend uiterlijk aan de boven- en onderkant. En dat alles voor een prijs vergelijkbaar met de niet-omkeerbare terrasplanken van anderen!
Lange levensduur
Fiberon-terrasplanken zijn makkelijk te onderhouden. Onze gepatenteerde PermaTech®-beschermlaag beschermt tegen morsen, vlekken en UV-straling, terwijl de solide composietconstructie betekent dat er geen versplintering, scheuring of rotting optreedt. De composietterrassen van Fiberon hebben lage onderhoudskosten. Fiberon biedt 25 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring.
terrasplanken 02 terrasplanken 03 terrasplanken 05 terrasplanken 06
Veilig en duurzaam
Composiet terrasplanken van Fiberon bevatten gerecycled plastic en afval van houtzagerijen: voldoende voor het voorkomen van 60.000 ton afval per jaar. In tegenstelling tot hout voorkomen onze composietmaterialen verdere ontbossing en zijn deze bovendien vrij van giftige chemische stoffen en zijn duurzaam geproduceerd.
Kleurkeuze
Horizon terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee kleuren; Ipé en Castle Gray.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasplanken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.