fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Traditional
De standaard in HKC-terrasproducten
Traditional terrasplanken geven u het gevoel van natuurlijk hardhout met een splintervrije plank van een alternatief voor hout. De ene kant van deze duurzame, onafgesloten composiet heeft een natuurlijke houtstructuur, en de andere kant de fijne ribbeling van conventionele terrasplanken.
Lange levensduur
Fiberon-terrasplanken zijn makkelijk te onderhouden. Onze gepatenteerde PermaTech®-beschermlaag beschermt tegen morsen, vlekken en UV-straling, terwijl de solide composietconstructie betekent dat er geen versplintering, scheuring of rotting optreedt. De composietterrassen van Fiberon hebben lage onderhoudskosten. Fiberon biedt 25 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring.
terrasplanken 04 terrasplanken 05 terrasplanken 03 terrasplanken 06
Veilig en duurzaam
Composiet terrasplanken van Fiberon bevatten gerecycled plastic en afval van houtzagerijen: voldoende voor het voorkomen van 60.000 ton afval per jaar. In tegenstelling tot hout voorkomen onze composietmaterialen verdere ontbossing en zijn deze bovendien vrij van giftige chemische stoffen en zijn duurzaam geproduceerd.
Kleurkeuze
Traditional terrasplanken zijn verkrijgbaar in de kleur Silvergrey.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasplanken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.