fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Weinor vouwdaken

Downloads

Verrukkelijk buiten leven!
Bescherming tegen wind, regen en uv-straling, maar ook het openlucht gevoel: de Weinor pergola-zonwering PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg, en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog, zonder uw terras te verlaten.
Technische highlights
Het PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Gecontroleerde waterafvoer van het alu-doekbeschermdak zijdelings via de transportprofielen in de grote dakgoot aan de voorzijde. Naar wens zijn dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen te integreren. Alu-doekbeschermdak als kamerprofiel werkt geluidsdempend bij regen. De tweedelige uitvoering van de staanders maakt een individuele aanpassing van de hoogte van de waterafvoer-uitgang mogelijk tijdens de montage ter plaatse. Uitbreiden en naderhand toepassen van bijv. glazen onderbouwelementen en verticale zonwering is met de PergoTex II heel eenvoudig.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment vouwdaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
vouwdak 01
vouwdak 02
vouwdak 03
vouwdak 04
vouwdak 05