fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Weinor vouwdaken
Verrukkelijk buiten leven!
Bescherming tegen wind, regen en uv-straling, maar ook het openlucht gevoel: de Weinor pergola-zonwering PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg, en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog, zonder uw terras te verlaten.
vouwdak 01 vouwdak 02 vouwdak 03 vouwdak 04
Technische highlights
Het PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Gecontroleerde waterafvoer van het alu-doekbeschermdak zijdelings via de transportprofielen in de grote dakgoot aan de voorzijde. Naar wens zijn dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen te integreren. Alu-doekbeschermdak als kamerprofiel werkt geluidsdempend bij regen. De tweedelige uitvoering van de staanders maakt een individuele aanpassing van de hoogte van de waterafvoer-uitgang mogelijk tijdens de montage ter plaatse. Uitbreiden en naderhand toepassen van bijv. glazen onderbouwelementen en verticale zonwering is met de PergoTex II heel eenvoudig.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment vouwdaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.