Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Rolluiken

Rolhekken

Downloads

Inbraakwerend!
Metacon is dé fabrikant van inbraakwerende rolhekken en biedt ook op dit gebied een breed assortiment. Rolhekken bieden een goede bescherming van deuren, ramen en etalages en zijn toepasbaar op vrijwel elke locatie. Zelfs als de ruimte schaars is.
Varianten en mogelijkheden
Metacon rolhekken: Veelgebruikte materialen zijn aluminium, staal, verzinkt staal of roestvaststaal. Er zijn diverse nabewerkingen mogelijk waar onder poedercoating in RAL-kleur. De rolhekken kunnen worden voorzien van noodhandbediening of noodstroomvoorziening. Er is een kwalitatieve oplossing voor elke situatie. En het belangrijkste; de producten van Metacon bieden altijd beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen met een aanpassing aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment rolhekken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
rolhek 01
rolhek 02
rolhek 04
rolhek 05
rolhek 06
rolhek 07