fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Binnen de productgroep binnenzonwering bieden wij producten van het merk Verosol, Jasno en Unilux. Hieronder het overzicht van de producten die wij leveren voor binnenzonwering:

plissegordijn
De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme gepatenteerde remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen.
rolgordijn
Door het mooie design vormt een rolgordijnsysteem van Verosol een eye catcher in iedere ruimte.
gordijnen
De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten.
paneelgordijn
Paneelgordijnen zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een railsysteem gemonteerd zijn. De panelen schuiven voor elkaar langs en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links, naar rechts of naar elkaar toe.
lamellen
Verticale jaloezieën van Verosol geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde.
jaloezieen
Design Milano, de jaloezie met de bijzondere bedieningsstang. Bij een standaard jaloezie zijn koordrem en kantelstang gescheiden. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee u de jaloezie bedient.
shutters
Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen. Voor sfeervolle en regelbare raamdecoratie met een intense beleving van het moment. Onze Jasno shutters maken daarbij het verschil.
Fractions shutters
Fractions van Unilux plaatst zich, met tijdloos design, bescheiden in elk interieur en brengt zowel een klassieke en industriële als moderne sfeer tot leven. Fractions zijn een aluminium alternatief voor houten shutters.