fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Verticale jaloezieën
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
lamellen lamellen lamellen lamellen
Twee maten
Verticale lamellen van Verosol geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde. Bediening kan zowel handmatig, met koord-/kettingbediening, als met elektromotoren. Met gemetalliseerd textiel kan visueel comfort op de werkplek worden gerealiseerd, met behoud van doorzicht. De lamellen zijn verkrijgbaar in 127 mm en in 89 mm.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment lamellen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.