fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Plisségordijnen
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Dit heeft betrekking op de klanttevredenheid die wordt nagestreeft en op de kwaliteit van werken. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Behalve energiebesparende kwaliteiten, is comfort – hoe de producten eruitzien en de mate waarin zij zonlicht weerkaatsen – vanaf het begin een belangrijke basis geweest. Een van de gemakken van Verosol binnenzonwering is dat u uw plissé op afstand kunt bedienen. Gewoon vanaf de bank of vanuit uw bed. Voor onze gemotoriseerde bediening is geen transformator nodig en hoeven geen kabels te worden aangelegd. Dat bespaart u weer een klus en uw interieur blijft mooi en strak. Daarnaast bent u met de gemotoriseerde bediening verlost van loshangende koorden, wat ook nog eens heel kindveilig is. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
plissegordijn standaard plissegordijn twin plissegordijn serre plissegordijn special
Diverse mogelijkheden
Standaard plisségordijn: De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme gepatenteerde remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen. Het kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape. Profiel- en draadgeleiding is mogelijk door bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en op deuren.
Twin plisségordijn: Twee doeksoorten gecombineerd in één product, dat is mogelijk met de twin plissé van Verosol. U kunt bijvoorbeeld een ondoorzichtig doek combineren met een transparant doek. Overdag laat u het transparante doek zakken. Hiermee wordt hinderlijk licht en warmte geweerd met behoud van zicht. ’s Avonds laat u het ondoorzichtige doek zakken zodat u voldoende privacy heeft.
Vario plisségordijn: Top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden. De Vario plissé geeft flexibiliteit in zonwering, daglichtgebruik en privacy. Naar gelang de omstandigheden anders zijn, kan de juiste balans ingesteld worden. Het storingsvrije en onderhoudsarme systeem is robuust en vervaardigd van Verosol textiel en aluminium profielen. Dit, samen met het gepatenteerde koordremsysteem, vormen de ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur.
Serre plisségordijn: Plisségordijnoplossing voor glazen serreplafonds. Door middel van spandraden (om de 50cm) kan het product horizontaal of onder een hoek geplaatst worden. Er zijn vier bedieningstypen beschikbaar: gemotoriseerd, met slingerstang, met eindloos koord, maar ook met een hendel op het sluitprofiel. Voor iedere montagesituatie is er een geschikte bedieningsvorm.
Special plisségordijn: Plisségordijnoplossingen voor niet- haakse raamformaten zoals trapezium, driehoek- en boogconstructies.
plissegordijn standaard plissegordijn twin plissegordijn serre plissegordijn special
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment plisségordijnen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.