fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Fractions
Innovatieve shutters!
Fractions van Unilux zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Met Fractions geeft u uw interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert uw interieur en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. De patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is.
Osiris Hertman
Fractions by Osiris, bekend van VT Wonen & Design beurs 2019, zijn de 'shutters of the future'. Licht is een belangrijk ingrediënt in ons dagelijks leven. Het geeft ons energie om de dag door te komen, het zorgt ook dat we dingen kunnen ervaren zoals ze zijn. En het is het licht dat ons thuis laat voelen. Met Fractions laten we zien dat licht ook de bron is waar je mee kunt spelen bij het creëren van de juiste lichtinval en daarmee sfeer en dat thuisgevoel kan versterken. Met de nieuwe Fractions modellen, ontworpen door Top designer Osiris Hertman, openen we nu een geheel nieuwe dimensie in de wereld van shutters. Ze zijn prachtig om gewoon naar te kijken en leveren in beweging van open naar dicht een werkelijk fascinerend spel op. Ontdek het nieuwe beleven van licht in huis.
fractions by osiris fractions by osiris fractions by osiris fractions by osiris
Innovatief!
Fractions zijn een alternatief voor shutters en de nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie. In tegenstelling tot de houten shutters zijn Fractions vervaardigd uit aluminium. Dat aluminium voordelen heeft ten opzichte van hout spreekt voor zich; qua sterkte, hoekverbindingen, stijfheid, vervorming, vormvrijheid, betere sluiting, vochtbestendigheid, UV bestendigheid, vele kleurvariaties en hechting, maar ook op duurzaamheid ivm de hoge hergebruikswaarde. Mede door de strakke poedercoat lakafwerking, slanke vormgeving en het bijzondere lichteffect is het op subtiele wijze in te passen in elk interieur. Een lichtgewicht aluminium plaat wordt extra stijf door een aluminium frame: zo kunnen Fractions bijzonder slank blijven en toch bijzonder sterk. Hierdoor blijft de pakketdikte beperkt en zijn Fractions platen nagenoeg licht/luchtdicht.
shutters shutters shutters shutters
Unieke eigenschappen
Fractions zijn slanke en elegante panelen van duurzaam recyclebaar aluminium, en leveren een sensationele lichtinval. Verstelbaar in alle standen en door het ontbreken van horizontale lamellen wordt vuil en stof voorkomen. Ze zijn geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes en verkrijgbaar in alle RAL kleuren zonder meerprijs. Fractions van Unilux is Dutch Design en wordt gemaakt in Nederland. Snelle levertijden en eenvoudige snelle montage. Wilt u zien hoe Fractions in uw interieur past, ga dan naar de WINDOWSTYLIST voor een live 3D ervaring.
shutters shutters shutters shutters
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment Fractions heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.