fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Roma buitenjaloezieën
Zonlicht traploos regelen!
Een groot deel van ons leven brengen we binnen, in ons huis, door. Ramen zijn een belangrijke grens tussen binnen en buiten: ze moeten zo veel mogelijk daglicht binnenlaten en ook privacy garanderen. Daarvoor zijn de buitenjaloezieën van ROMA zeer geschikt. Bij elke zonnestand kunt u het zonlicht traploos uw kamers binnensturen. Laat zon binnen, zonder veel hitte; zorg voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. Onze buitenjaloezieën bieden de ideale combinatie van comfort en vrijheid.
Onderhoudsarm
Buitenjaloezieën van ROMA zijn niet alleen een sierraad voor uw gevel - ook de sfeer in uw woning wordt met de onderhoudsarme aluminium lamellen creatief vormgegeven. ROMA biedt uitsluitend aluminium jaloezieën, minstens 60 mm breed, die op de buitenzijde van de gevel geplaatst worden. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen wering van de zon aan de buitenzijde van het gebouw werkt. De brede lamellen geven de stabiliteit om een lange levensduur te kunnen garanderen en daarmee uw investering te waarborgen.
Kleur
Iedereen kent een persoonlijk gevoel bij kleur: wat voor de één hemelsblauw is, is voor de ander het blauw van een diepe oceaan. Bij ROMA kunt u niet alleen uit 13 standaardkleuren kiezen, maar ook uit 100 speciaalkleuren. Maak uw keuze altijd aan de hand van een originele kleurenstaal bij uw zonweringspecialist. Alleen dan kunnen wij u garanderen, dat u de gewenste kleur ook krijgt.
buitenjaloezie 02 buitenjaloezie 08 buitenjaloezie 03 buitenjaloezie 02
Daglichttechniek
Met de daglichttechniek van Roma kunnen buitenjaloezieën licht zo filteren, dat privacy gewaarborgd is maar de ruimte nog steeds voorzien wordt van licht. Als de buitenjaloezieën omlaag zijn blijft het onderste deel dicht, terwijl het bovenste deel door gedraaide lamellen daglicht binnenlaat. Zo kunt u ontspannen wonen, terwijl uw intelligente zonwering voor de perfecte balans tussen openheid en privacy zorgt.
Bescherming tegen insecten
Als u graag met open raam slaapt, maar tijdens de warme seizoenen niet lek gestoken wilt worden, dan is de geïntegreerde rolhor van ROMA een handige oplossing. Deze rolhor is op elk moment eenvoudig te sluiten en verdwijnt in geopende toestand in de cassette van de buitenjaloezie.
Programmeerbaar
Wie laat zich nou niet graag door warme zonnestralen wekken? Een koud kunstje met de besturing van ROMA: u programmeert heel eenvoudig de tijdklok en begint nog relaxter aan de dag. Ook als u een keer niet thuis bent, kunt u van deze functie profiteren: uw kamerplanten voelen zich er prettig bij en de hitte wordt buitengesloten.
Zodra een buitenjaloezie geautomatiseerd is, zijn er nog meer voordelen: de zonnecel zorgt automatisch voor sfeervolle schaduw en voorkomt dat het ROMA product schade oploopt bij te hoge windsnelheden. Onze producten zijn HR-Ready en dus minimaal bestand tegen windkracht 5 op de schaal van Beaufort.
buitenjaloezie 04 buitenjaloezie 11 buitenjaloezie 07 buitenjaloezie 09
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment buitenjaloezieën heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.