Shutters
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Binnenzonwering - Jasno Shutters

Jasno is vooral bekend vanwege de mooie houten schutters, maar biedt daarnaast ook vouwgordijnen en houten jaloezieën. Op de website van Jasno kunt u meer informatie en brochures vinden.

 

Jasno schutters
Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Je kunt ze kantelen, wegklappen of openen. Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd. Maatwerk raamdecoratie is standaard. Daarnaast haal je met Jasno kwaliteit in huis, met levenslange garantie.
shutters shutters shutters shutters
Jasno folds
De Jasno folds vouwgordijnen zijn anders dan je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger.
jasno folds jasno folds jasno folds jasno folds
Jasno blinds
Jasno blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd op maat gemaakt.
jasno blinds jasno blinds jasno blinds jasno blinds
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.