fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Uitvalschermen
Breed inzetbaar!
Een uitvalscherm is behoorlijk effectief en breed inzetbaar. Zo beschikt het over een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit op open en onbeschutte plekken. Dit zorgt ervoor dat uitvalschermen praktisch altijd gebruikt kunnen worden, ook tijdens flinke wind en/of grote hoogte.
Kies voor kwaliteit!
De uitvalschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Optioneel kan er worden gekozen uit diverse armen zoals een windvaste of stormvaste arm of een speciale arm voor montage op een balkon waardoor het uitvalscherm altijd is berekend op de manier waarop het gebruikt gaat worden. De gebruikte materialen zijn uiteraard van top-kwaliteit: Sterk aluminium, doeken van Dickson of Swela en motoren van Somfy.
uitvalschermen 03 uitvalschermen 05 uitvalschermen 07 uitvalschermen 08
Verschillende types uitvalschermen
Markisolette: Een markisolette is een kruising tussen een screen en een uitvalscherm. Omdat het doek het eerste deel recht langs het raam loopt is een markisolette zeer geschikt voor hoge ramen. Dit type uitvalscherm is uitgevoerd met een tweedelige aluminium kast. De doek- en tussenrol bevinden zich in de kast. In gesloten toestand vormt de kast een nagenoeg dichte cassette. De kast heeft waterkering.
Uitvalschermen met (bijna) gesloten cassette: Dankzij het gesloten cassette systeem is het doek goed beschermd tegen invloeden van weer en wind en blijft daardoor langer mooi!
Uitvoeringen: In de basis zijn de Harosol uitvalschermen hetzelfde: een stevige constructie met bijna volledig gesloten cassette. Qua cassette heb je de keuze uit drie vormen: vierkant (Harosol 2000), afgerond (Harosol 2600) en afgerond (Harosol 2700). Uitvalscherm Arcos heeft als enige een volledig gesloten cassette. Bij alle uitvalschermen kan je kiezen uit de volledige kleurencollectie van Ambiance, bestaande uit de kleurgroepen Basic, Premium en Excellent. Deze groepen bevatten samen ruim 180 RAL-kleuren waaronder diverse krasvaste en vuilafstotende structuurlakken.
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment uitvalschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.